Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten slår emot mig

Lägger mig ner i soffan,
blundar och möter mörkret

Känner hur jag börjar
snurra, ser ingenting

Jag sugs in i det svarta
hålet och åker baklänges

Långsamt möter jag ljuset
igen, ler för jag drömde

Drömde om dig och mig,
vi tillsammans, lyckliga

Ensamheten slår emot
mig, saknaden är total

Blundar igen, hoppas på
att somna och drömma igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-15 13:06



Bookmark and Share


  filosofian
Så fint och känner igen mig.
2011-03-13

  M M Mannheim VIP
Fin dikt, väldigt vacker. Du får verkligen fram känslan av ensamhet och om kärlek. Du kan verkligen beskriva det som du känner. Jag försöker hitta på ord att beskriva det du skrivet, men jag kapitulerar för ingen kan beskriva det som du gör. Kram
2010-11-16

    Max Poisé
Ibland är drömmen vackrare, fast det beror nog på att man inte sökt tillräckligt..

Kramis!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP