Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintersömn

livet satt  
på undantag

tunga moln
skymde stjärnors hav
under prismors häng
tiden vaka

om själars rum
kristaller föll
lade dem ömt till vila

de föds på nytt
i signad tid 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-09 12:42



Bookmark and Share


  Anna*
Din text slog an en sträng i mitt innersta! Fint!
2010-12-10

  Fånga dagen
Det här var en mycket vacker vinterdikt tack att jag fick läsa den
Anna-Karin
2010-12-10

  Carola Zettergren
Ah, så vackert!
2010-12-10

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-12-09

  Kerstin VIP
Vackert och hoppfullt !
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP