Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon log ett djup inatt

Ser ditt öga vilja säga ja i dimman
vi ser,

är
nära tankepoesi,

hon log ett djup inatt
tog hennes kropp,

hon såg
kände,

ville
han var inne,

trång
blöt flicka,

svävande nyanser vet dig nu
att älska natt förbi dina stön,

du sover blind
på botten av,

min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 23:55



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
underbar.... fylld av känsla
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth