Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skönhet brinner i mitt hjärta

Ögon
ser du nu,

smälter drömmar sakta
din skönhet brinner i mitt hjärta,

evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 02:47



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så mycket som sägs mellan orden
2010-11-16

  Lena Själsöga Keijser
Peter

ser många bilder stiga ur denna
bilder skikt
skönhet

drömmens förverkligande
drömmens skapande verklighet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth