Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Jag sover djupt, i en värld där allt är pirrigt, härligt och alldeles underbart.

Hela natten är en orolig dröm. Jag greppar om dig men du finns inte där.

I drömmarnas värld är kudden öm. Jag håller den tätt intill och viskar vad jag tycker om. famnar och smeker något som tycks ha ändrat form.

Du tar mig för den jag är och du har hjälpt mig upp ur skuggornas dal.

Låt mig få se mer ljus med dig, solstråle. Vi kan vandra tillsammans, hand i hand, dela äventyr och allmänt ha det skoj!

Ska fortsätta drömma, för drömmen är bra! Den handlar om dig och det gör mig glad!

Zzzzzzz...




Fri vers av Psydonym
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psydonym