Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tablå








Inga löv

Tomma grenar

Ingen färg

Bara lera

Svart på vitt

Vitt på svart

Allting grått

Vått på torrt

Buskar brinner

Sol försvinner







Välkommen till den årliga säsongen av Nattsvart!




Fri vers av Psydonym
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psydonym