Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig

Din ensamhet
i grottans sken av tvivelaktig frihet,

lägereldars natt
delirisk smärta
vilda djur skriker,

aldrig nåd
sårbara nyanser,

flagnad tillit
färgen smeker hjärtan
inatt ska vi knulla som djur,

allt
nedärvda truismer svälter,

det sevärda i dyngans poetiska grepp
rock n roll sallden vi aldrig smetade ut i livets färger
förenade demoner drömmer snabb lindring,

på ett träd
rosenröd sjungande flicka,

väntande
hennes fitta
den lyriska dikt hon skrivit,

skir
nätt,

den jag ska ha vid min sida
eoner av ljus
tala nu,

säg sanningar
visa mig,

ditt mörker
förena dig
med smärta

älska

mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 07:53



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-11-17

  Anna Nickolausson
är mycket klarhet i denna texten
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth