Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
With a little help from my friend, anakreon, vilken hjälpte mig utforma rad två (många av de bilder jag lägger ut kommer från sajter på nätet, en av dem googlade jag som 'crazy pictures')


Galenrick 997 – van vård




En ettersnål man från Vårgårda
vars sparsamhetsnycker var hårda
tvångstankade bilen
var trettonde milen
mer vägrade han folkan sin vårda




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-17 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP