Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

andas
i det tomrum
som en gång var du
fyller saknaden
tills den inte längre smärtar

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-17 20:13



Bookmark and Share


  Maria T
Så skönt att komma till ro
2011-05-08

  Ninananonia VIP
Sorgsamt vackert:)
2011-01-09

  Blåbäret
väldigt bra fångat och förmedlat

som ett andetag i taget, i full fokusering
tills andningen går av sig själv återigen...
2010-11-23

  ia VIP
jag läser om o om igen
varje gång
ger den nya vägar
sorg och saknad
önskan och längtan
hopp och vilja
minnen...
vackra minnen
som fortfarande gör ont..

du är otroligt duktig
att i få ord, ge så mycket!!
2010-11-23

  karenina VIP
ja, förmedlar verkligen känslan av att andas och ta ett steg i taget då när det gör ont
2010-11-19

  sockerspöket
En bra text om processen att just andas, till nästa dag och nästa och nästa.. tills det inte längre gör ont.
Enkelt, men ändå djupt och vackert.
2010-11-18

  Mangal VIP
Fångar och förmedlar känslan mycket bra!
2010-11-18

  Lasseman VIP
Wow! men denna din text smärtade lite grann i alla fall
mycket bra skrivet, applåder
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson