Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet det är lite tidigt ännu


decemberdrömmar

Snön blir damm i morgonsolens strålar då den faller
Men jag tror det är fragment av drömmar
Och jag önskar att du vore här
För då skulle du äntligen förstå hela kärleken när du älskar vintern

Om jag kunde fånga det som finns i dina ögon
Då skulle jag kunna leva mina drömmar
Och jag försöker, ibland känns det som jag kommer närmare
Men ännu är jag inte där

Tro, våga tro att även vintern går att älska
Och det är min kärlek till dig där i den nyfallna snön
Så lämna en ängel i det orörda vita
Och våga det älska dig så som kärlek förtjänar

Om jag kunde fånga det där som är själ, älska det
Så som jag älskar det som jag ser i dina ögon
Det som jag försöker fånga
Det som jag försöker närma mig steg för steg varje dag

Det kom ur ljusa gråa moln som jagade bort den lilla sol som fanns
Och det är så mycket enklare att älska än vad det tillåts
Varje grankvist smekt av snö är ögonfransar fyllda av mjuka tårar
Vad finns det som inte är fullt möjligt att älska då?

Om jag kunde förmedla det i ord, det som fångar mig i dina ögon
Då skulle det ske, då skulle jag verkligen leva mina drömmar
Det som jag ser i dina ögon kan jag bara ge mig själv
Så som jag tror du gett det till dig

Viska fram solen med smekningar över snötäckt trä
Svara, håll om som snö kring frusna ben
Våga tro att kärlek finns där man aldrig sökt med förväntan att finna
Vem är jag att säga att det inte är så




Fri vers av PPQ
Läst 379 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-17 20:13



Bookmark and Share


  Daniel Svärd
"Om jag kunde förmedla det i ord, det som fångar mig i dina ögon".

Gillar den raden skarpt!
Kan var bland det svåraste som finns.
2011-04-06

    vilgot hellros
kanon!
2010-11-23

  Suzy med punkterna
Det här är mjukt och vackert P.
Bedårande faktiskt....du kan rosaskimmer du med;=)
2010-11-18

  fröken C
"Varje grankvist smekt av snö är ögonfransar fyllda av mjuka tårar
"
så fint!
2010-11-18

  Anya VIP
Mycket fina rader!
2010-11-18

  SagaArt VIP
Underbar ♥
2010-11-18

    ej medlem längre
Åh.
Här vill jag bara vara.
Jag drömmer mig dit jag med.
Så fint!
2010-11-17

    ej medlem längre
Äntligen rader av dig
att förlora mig i. . . . :)
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ