Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick blommor idag

Ett stort leende sprider sig
på mina läppar när jag tittar
på de fina blommorna du
har skickat till mig

Förstår du hur glad du gör
mig, är inte van vid att
uppmärksammas så på
min födelsedag

Och nu blir jag det för andra
året i rad, tack min älskling
för allt du gör för mig, önskar
att du var här

Älskar dig...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-17 21:06



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
hihi blev varm i kroppen och saknar min flickvän. tack!!!
2010-11-19

    Tea Alex
Grattis i efterskott!
2010-11-18

  Lars E Jönsson
Hurrar så här i efterhand................vem kom dessa blommor ifrån *s*
2010-11-18

    Max Poisé
Men grattis vännen ( med dubbel bemärkelse )
2010-11-17

  prinscess VIP
här doft av kärlek
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP