Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta bilder

jag stjäl
dina vackra
ord

jag använder de
ogenerat
när jag talar
i bilder

jag målar de svarta

bränner de till aska

strör ut
orden
över
din bädd
när du inte hör
när du
är döv




Fri vers av franz
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 22:26



Bookmark and Share


  blaite
Klockren
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz