Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nutid

startar om
med nytt bläck
allt annat
är historia

det är nu
det är här
det är det

utan nät
utan skärm
med kärlek




Fri vers av franz
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 18:56



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Jaaa...
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz