Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon

tidig morgon

nattens djur
slåss
mot gryningen

en kamp

en kamp
som så många

en kamp
som så många gånger
förlorats

en kamp

som en morgon
kommer att vinnas




Fri vers av franz
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz