Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gran

klockan
ringer

mörkret
lägger sig
som ett täcke

lyckan
är grön

klockan ringer
igen
igen

igen

för döva öron




Fri vers av franz
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 19:02



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
det där känner jag igen...:)
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz