Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solskenshistoria

En riktig solskenshistoria
var vad det var
Solen sken
så klart
och alla var så lyckliga
Leendena stod som spön i backen
och vita gnistrande tänder
bländades
eftersom alla log så brett

Solglasögon på
sa någon
men det var ingen som lyssnade på det örat
för ingen ville missa alla glada
lyckliga
blickar
som strålade ikapp med solskenet

Tänk vad lyckliga vi är tänkte alla
och log vidare
och solens strålar mattades när solen till sist var tvungen att gå ner
men ni ska inte tro att folk blev ledsna för det
nej, det var lika roligt ändå för imorgon skulle ju solen gå upp
IGEN

...och där stod jag och hade kramp i mungiporna
för jag hade inte alls lust att vara så jävla glad
men föll för grupptrycket
som vanligt




Fri vers av Lindalou
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 13:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Känner igen mig precis. Så himla jobbigt när det känns som att man inte är tillåten att känna det man känner.
2010-11-18

  Knickedick
Kanske du inte var den enda?
2010-11-18

    Max Poisé
Haha...ja vi är ju så jävla flockiga av oss.

En tvättäkta solskenhistoria bjuder ju du på!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou