Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*L*


kärlek

ensam där på jag tvingas gå.
trevligare om man är två.

ett löv faller så ensamt ner.
en ensam människa sitter och ber.

hon ler mot mig med vita tänder.
värme och kärlek nu lite sänder.

jag här till dig en mysig dikt skriver.
ett papper som man enkelt river.

skriver för att jag gillar det mycket.
gör nu på den här dagen sista rycket.

ditt leende får mig att smälta sakta.
man verkligen från kärleken sig får akta.

men det är ju den man söker med sin själ.
då man äntligen alltid får längta sig ihäl.

vi där nu på vägen tillsammans gå.
nu kan man i livet sina frön så.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-18 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund