Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flöte


åre

sitter i medstugan och metar.
i jorden jag gräver och mask letar.

flötet dyker hastigt ner under ytan.
öringen passar bra i den varma grytan.

smöret fräser till när fisken där landar.
lastbilen på vägen dånar förbi och sandar.

skojar nu mitt i sommarens varma väder.
tänk hur dom har det i olika soliga städer.

att sitta här bakom sitt guppande flöte.
underbart att få fixa med harren ett möte.

kaffet smakar underbart i den blåa muggen.
mina blå himmlar och blänker bakom luggen.

att uppleva detta är ju ett måste för alla .
att samtidigt en massa dopp ta så kalla.

ölen rinner sakta ner för strupens brant.
där det oxå lite bulla och kakor ner slant.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-11-18 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund