Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Impulsord


Neka mig inte, ta mig tillbaka.

Jag kommer
Tillbaka
Krypandes
På mina ben
Så det skadar
Mina knän
Och gråten sitter
I halsen
Så långt ner i halsen
Att luften
Inte ges plats
Du ser
Kanske inte
Men du vet
Jag vet att du vet
För annars
Så skulle
Du inte
Titta på mig sådär
Annars
Skulle
Du inte
Låta mig ligga
Och kräla längs asfalten
Den kalla
Och hårda
Asfalten
För du vet ju
Hur ont den gör

Hur jävla ont den gör…




Fri vers av flyktsoda
Läst 717 gånger
Publicerad 2005-12-01 18:01



Bookmark and Share


    Siera
Underbar;) TExten fångar mig, och jag vet inte riktigt vad jag tycker bäst om, allt var så.. Stark och intensivt.
2006-01-10

  Ylvavirvla
Jag tyckte om den här...
Mycket.
impulsskrivna ord kan ibland bli så intensivt härliga, eller hur!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda