Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Om du hör vinden viska

Om du hör vinden viska
kärleksfulla ord är det
mina som äntligen nått
fram till dig

Då har alla mina timmar
av skrivande till dig och
bedjan till stjärnorna inte
varit förgäves

Skulle vilja att du någon
gång kunde få läsa mina
dikter så du förstår att
jag ännu älskar dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-18 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP