Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuddar försiktigt

Rosornas doft sprider sig
i huset, ler när jag tittar
på blommorna jag har
fått av dig

Du är en överraskningarnas
man och vet precis vad
jag tycker om och du gör
mig så glad

Nuddar försiktigt vid dem
och känner min kärlek till
dig i varje andetag jag
andas

Tänker på dess betydelse
"jag är förälskad i dig och
vill träffa dig igen" Älskar
dig så mycket

Tittar upp på de blommor
jag fick av dig förra året
har torkat dem för att ha
dem nära




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-19 12:20



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tänkte väl att en fortsättning följer. Satt ihop texterna och fick en kortnovell på köpet. Tack Emme för denna, dessa texter!
2010-11-19

  Lars E Jönsson
Finns bara ett läge........ta kärleken
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP