Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens avgrund

Står och tittar ner i
avgrunden, dödens
avgrund

Visste inte att den
fanns så nära tätt
intill

Tar klivet och faller,
smärtan försvinner,
lycka

Försöker skrika ett
lyckoskrik men inget
hörs

Väntar på smällen,
känns som att jag
svävar

För ett ögonblick
ser jag ett leende,
glädje

Trodde inte att jag
skulle få se leendet
igen

Känns som om jag
landat någonstans,
mjukt

Blundar och väntar
på att få somna och
drömma

Andas inte längre,
kan inte röra mig,
harmoni

Hör en röst jag
saknat så väldigt
länge

Jag gjorde rätt som
tog steget ner i
avgrunden

Annars hade jag
aldrig mer fått se,
höra

Det jag saknat i
så många år...
Dig














Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-20 13:04



Bookmark and Share


  cerberus
Så bra!
2010-11-20

  aol
det kändes så rätt att göra så, bra skriftat,
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP