Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder blad i den oskrivna dikten

Vi vänder bladen
i de olästa böckerna
de oskrivna får vänta

vi letar efter svaren

men finner endast gåtorna

bland nyheterna som fastnat
på tidningssidorna

spelar slumpen sin lilla melodi
trollbundna toner som lurar dig
att tro på det goda, att tro
att livet är uthärdligt

jag härdar ut, det gör jag

ändå bävar jag för den dagen
då undren skall uppenbaras

vänder åter ett blad i den

oskrivna dikten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-20 13:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det är outhärdligt, håller med!
Förträngning är människans bästa vän.
Toppen-dikt!
2010-11-20

  stenen/ Yv Ericsson
ja detta får mig att fundera. då du skriver mina känslor så tydligt. men som jag endå inte förstår.
2010-11-20

    ej medlem längre
Att livet ter sig oförutsägbar är ett faktum...för mig i alla fall.
Jag gillar dikten i sin helhet men måste läsa om!
2010-11-20

  Anya VIP
Fin text om det olästa och oskrivna. En sökande dikt!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP