Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite Konfunderad om Huruvida Man är varmare på en nattklubb.

Snövit som flingor
inomhus,
frostade markplattor
utomhus bär
och föser
från kyla till
kyla men inomhus
drunknar i viftande armar,
alkorus.
-
Hyvlar is av
ansikten, tappar
av den
överfulla ljusa,
starka i bröstet
på marken inför alla
som snö som dör.
-
Tyngdkraftsundergivenhet
blir första bokstaven i
mitt och alla andras namn
och hann
vi med att dansa glasbitarna till
vinterdamm så kan vi tänka
att vi hann.
-
Smälter vi inne
i alla avstängda hjärtans
skogsbrand
kan vi tänka
att vi hann.




Fri vers av Konfettiregn
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn