Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja tänka komma kunna

Jag är bara en
tiger i koma
-
Ett vattenfall
som frusit
-
Brunnit som en
fågel mot solen,
slocknat och
försvunnit
-
Mina ord
som jag älskar
dig som
fastnat
-
-
-
Du,
som blev en kula
kvar i hjärtat
gnistrar
i mitt
blodomlopp

-
Var jag en
morgon,
min dröm som
släpptes
fri
-
Bara en
stjärna
bakom
mörkret
-




Fri vers av Konfettiregn
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 09:37



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Mycket bra anlag.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn