Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädrar

Kan inte sommaren
kämpa sig fram?
-
Som om hösten var jag,
strävade mot våren
för att få träffa dig
-
Falla död med sista lövet
på vägen, frysa och spricka
på vägen tina och
försvinna ut i rymden
på våren och på sommaren
är jag borta
-
Om himlen är en
vattensäng så är
hon månen
och jag stannar
som en vilsen
våg i atmosfären
-
Om hon är regnbågen
så är jag för alltid
fast rakt under
den
-
Om hon är månen
kör jag av och drunknar
på en glittrande mångata
i havet




Fri vers av Konfettiregn
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn