Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven -99


Evighetstårar

Solnedgångens färger
fångar mig i kväll
Känner mig faktiskt
lite glad

Hur många har fått
uppleva det jag
gjorde med dig

Samtidigt rinner de
där evighetstårarna
nerför för mina kinder

Jag är inte lycklig,
varför kan jag inte
bli lycklig utan dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP