Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett skämt

Jag har förstått att
de flesta skrattar åt
mig, inte med mig

Jag bjuder alltid på
mig själv det vill säga
gör alltid bort mig

Jag förstår varför de
skrattar åt mig, jag
måste vara just det

Ett enda stort skämt




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 21:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du är absolut inget skämt - tvärtom. Du är en människa - med själ, ande och kropp. Du är unik - och det finns en tanke med att just du finns.

T.ex. förgyller du min vardag genom att finnas här på sajten!

Kram!
2010-11-20

    Max Poisé
livet är ett jävla missförstånd av vilsna själar som livnär sig på andras olycka!

Fuck them!

Det finns en baturlag som slutligen balanserar upp!

Kramis
2010-11-20

  Niclas Petersson VIP
Jag har aldrig skrattat åt dig. Däremot så kan man oroa sisg för dig. Kram!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP