Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden min själ sakta flår

Mitt brustna hjärta
oregelbundet slår
Den stora saknaden
min själ sakta flår

Jag försökte sluta
skriva dikter om dig
Men sorgen i hjärtat
bor ännu inom mig

Jag kunde inte sluta
drömma om oss
Tankarna har återigen
brutit sig loss

När ska jag förstå
att du glömt bort
Vill tala om för dig
att livet är så kort

Om din kärlek till
mig var så sann
Hade vi nu kanske
haft varann

Blundar och hör dina
sista ord till mig
Vad som än händer
ska jag alltid älska dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-20 23:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åhhh...
2010-11-21

    Max Poisé
Ömheten fyller de djupaste tomrum!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP