Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåras hav

Blir så irriterad på folk som försöker,
av mitt liv är det snart bara mörker!
Jag har bara en önskan här,
det är att få lov att vara den jag är!
Att ständigt bli sårad och nedtryckt,
och blivit min glädje frånryckt!
Det är inte lätt att ständigt leva efter andras krav,
snart är jag ute och simmar i mina tårars hav!




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 00:05



Bookmark and Share


  Sofie Svensson
JAG VET GOTT ATT TEXTEN KAN HÄNGA DÅLIGT IHOP MEN JAG SKREV DEN MITT I NATTEN, SÅ SNÄLLA HA FÖRSTÅENDE FÖR DET :))
2010-11-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är viktigt att veta vem man är
sedan ta tag i det bär
nära innersta drömmen våga vara
en som inte låter sig krossas

"böj dig som grästrået, istället för att bryta likt eken under stormen"

Kinesiskt ordspråk
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson