Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart horisont

O-verkligheten
griper tanken
svindlar mig in i sina
svärmande vindar

inte ens fullmånen
vidderna lätt snöpudrade

griper mej i hjärtat
när bubblan får fäste
likt en segerhuva

när värmen stiger
trots frysgrader
går jag i cirklar


mot klarhetens
svarta horisont




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 01:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bubblan med segerhuva känns igen. Vacker text och vacker bild!
2010-11-21

  Catharina Edin VIP
vackert samband, mellan texten och bilden.
2010-11-21

  Peter Olausson VIP
tänker på romantikens storhetstid när jag ser bilden och läser dina ord: McPherson, Runebergs Kung Fjalar. Mystik, dimmor, måne. Det är inte det sämsta betyget, sett från min horisont.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP