Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligaste tös

Varje gång jag hör ditt namn,
så blir jag varm och nervös.
Varje gång du skriver,
så blir jag varm och nervös.
Varje gång du tittar på mig,
så blir jag varm och nervös.
Varje gång du kysser mig,
så blir jag varm och nervös.
Men nu när allt är över,
är jag världens olyckligaste tös.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson