Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han dansar bäst, den där killen.

Han sa jag dansar som livet leker
och första gången var meter,
kilometer under asfalten
där gamla vatten
runnit och rinner
sedan första dagen
sönderslagen och dragen
levande begraven
i en köttkvarn
som något kadaver
som lever i
halvneon och discoljus
i stenskjutna glashus
dränker dimman i
hörlurar och
vrålhög musik som skär i
tär i drar i
tankar ur öronen
som svampar i marken
växer på döda
människor
men där dansar han uppå
som om två klackar
ner i någons panna
var strävan värt
att uppnå




Fri vers av Konfettiregn
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 19:21



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Väldigt intressant text... väldigt bra !
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn