Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordbajseri..


Knasfraser

För den som botaniserar bland orden
kan det förefalla på förekommande sätt,
ekvebrilister briljerar eller andra som raljerar
vissa exkluderar, andra fantiserar.
Fraser demoleras, och manifesteras
för att sedermera oreras.
Inget censureras
snarare preciseras.
Amen




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön lek med krångliga finord:-)
2010-11-21

    ej medlem längre
Skön lek med krångliga finord:-)
2010-11-21

  erkki
Du inspirerar till...

Jo, logiken kan bli knas
saker kommer ej i fas
långsamt framåt texten dras
hjälper ej man fräst sitt schas
Så ock orden blir moras
då i skallen bor ett as

Knövla på med orden så
Rimmar gott på sunnanå
å som man kan segla på
och en gnutta glädje få
pröva ej att på den gå!
Då blir nu ett evigt Då
2010-11-21

  Lili Samuelsson VIP
gôtt ordbajseri
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~