Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny stjärna lyser på himlen

Fick beskedet idag, du
har flyttat till himlen

En ny stjärna lyser där
uppe nu, saknar dig

Du gav oss så många
skratt och glädje

Trots att det var du
som var så sjuk

Kämpade in i det sista,
orkade alltid lite till

Nu behöver du inte lida
längre, inte ha så ont

Du finns nog däruppe
nu, får alla att skratta

Du fanns för mig när
jag blev sjuk

Fast du var mycket
sjukare själv

L, jag kommer alltid
att minnas dig

Vila i frid vännen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP