Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen igen kanske

De vita, små torra
kornen,
inte snö men
inget förstört
samlar vägdamm
här utanför
-
Döljer det gråbruna
i hösten
alldeles för bra
-
De bilspår, däcksår,
som ristar ner
till de svarta benen
bildar stjärnfall
utmed huvudleden
-
Leder bort och iväg
uppåt
-
Så sugs det svarta
i natten, rymden
som hårstrån
ur min del av staden
-
Lämnar alla ljusen tända
för mig idag,




Fri vers av Konfettiregn
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-11-21 20:22



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Även denna mycket bra! Det är roligt att läsa dina texter och bli inspirerad
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn