Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjunde himlen

Vet att det finns en
sjunde himmel

Befinner mig i den
när jag är med dig

Med dig blir allt så
rätt, så kärleksfullt

Harmoniskt, vackert,
ömt och passionerat

Hur många gånger
har jag skrivit

Att jag älskar allt
med dig...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 20:42



Bookmark and Share


    Max Poisé
Hoppas att du får vara där för jämnan
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP