Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes vägar

hon är dålig på
att välja sina vägar
ty hon älskar faran

väljer hon ofta de alltför
trafikerade motorvägarna
där snabba bilar utmanar
livsens andning

där tunga fordon spyr gift
hennes gift

vansinnesfarkoster
driver henne in i ett
rus där livsfaran
är hennes drog

förlöser vreden som
krossar hennes jag




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 23:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP