Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om hur jag känner just nu


Försöker finna tröst

När någon försvinner
upp mot himlen, till
stjärnorna

Då blir jag så ledsen,
vill få tröst, bara en
kram

Men han står kvar där
som om inget har hänt
alls

Dottern sex år gammal
säger att det är synd
om mamma

Och ger mig världens
kram och torkar mina
tårar

Jag frågar vart hans
empati är, om han har
någon

Hans blick svarar på
frågan, han blir så
irriterad

Min fina vän är borta,
skickar alla tankar till
hennes familj

Och jag står ensam
kvar, försöker finna
tröst...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-22 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såg just att det ÄR självupplevt.. Sorry, missade det
2010-11-24

    ej medlem längre
Om detta är självupplevt så säger jag bara..urk! Inte om den fina texten, men om situationen
2010-11-24

  firefire
och jag undrar vad som hänt,har inte hängt med riktigt då jag inte funnits här så mycket,men din skitstövel till karl skulle jag vilja ge en hård spark i baken,fattar han inte vad han gör mot dig i denna svåra stund! usch! kramar om dig och tröstar det jag kan på detta enkla vis..
2010-11-22

  Lars E Jönsson
Kram
2010-11-22

    Niklas H
vacker och finstämt. alla kramar från mig
2010-11-22

    Max Poisé
Skickar min sorgsna kram!
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Kram!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP