Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi stinker verglighetens sötma nu

Satt mörker
död,

själ
ibland mörkersyn,

du låg nära
likmaskarna fyller sängen nu,

vi stinker verglighetens sötma,

kadaverluften tvår oskuldshjärta
rent

inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 11:15



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Känner dofter.. ;)
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth