Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sent snicksnack...
om det där mörka och tomma
som vi så länge sökt förtränga
men som ändå aldrig går ur...



evighets emoto ergonomi

Fräter min fristad
falnade faror
förvrängda
förträngda
så flitigt förgjorda
förträffligt
finstämmigt
fagert fördolt


Ett ekos eoner
av elektroner
eldade
ebbande
ejektionseggande
evighets
emoto
ergonomi


Förnimmer en fruktan
fårad för få
forslande
flimrande
farligt förglimrande
flyende
flammande
fingervarm famn


Är ägnande änglar
än mer än vi
älvlika
ämnande
ärligen älskande
äskande
äntligen
ärorik frid




Fri vers av Ki
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-12-02 01:18



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Kan bara säga att jag älskar ditt ordflöde, som blir till en nonsensramsa med en klingande vokalmelodi och en skön rytm!!!
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki