Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skratt mitt i sorgen

Har börjat förstå att
min vän inte kommer
tillbaka, hon är ett
med änglarna nu

Sorgen är svår, hon
var så levnadsglad,
full av jäkelskap och
alltid så glad

Mitt i det svåra, när
tårarna rinner som
mest, när det känns
som svårast

Då skickar mina fina
vänner kramar här,
får allt att kännas
lite lättare ett tag

För det vill jag tacka
er väldigt mycket,
hoppas jag kan ge
tillbaka samma till er

Så skriver du något
roligt och får mig att
skratta, med hjärtat
du vet, sådär

Torkar tårarna och
fortsätter skratta
åt dig, minns din
nigning och ler

Tack min vän för att
du finns här när jag
behöver det som
mest...

Kram M






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-22 18:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert skrivet, innerligt strålande, KRAM!
2010-11-22

    ej medlem längre
Vet hur det är.
Kram!
2010-11-22

    Max Poisé
En oerhört vacker hyllning som jag tar med mig

Kram A
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP