Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Har försökt ta tillbaka

Hur ska jag förklara det
jag inte förstår själv

Att du ännu äger mitt
hjärta och sårade själ

Har försökt ta tillbaka
det som är mitt

Men det är inte så lätt,
det förstår jag nu

Skulle du förstå om jag
skriver att jag älskar dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-22 17:16



Bookmark and Share


  prinscess VIP
här ryms mycket kärlek titta på näst sista stycket ett litet stavfel det ska in ett* t*
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP