Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen är en presenning

...och därefter föll himlen
rakt ner över jorden

stor, svart och tom
liknade den mest
en presenning

och se där -

på ovansidan av himlen
satt de små stjärnorna fast
som glittrande paljetter

så fel de haft, vetenskapsmännen
de viktigpettrarna, när det påstått
att stjärnor var avlägsna solar

så var det bara bling bling





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-23 21:51



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Skön text=)
2010-11-24

  Catharina Edin VIP
Den moderna tiden sveper över rymderna - och förminskar det vackraste och häftigaste vi har -
hua! Jag vill inte!
2010-11-24

  Anya VIP
Gillar humorn i denna....drog på munnen när jag läste.
2010-11-24

  Daniel_78 VIP
haha ah vilken gullig och på många sätt underbar dikt.
jag spar undan den.
2010-11-24

  Måna N. Berger
Du ser en presenning och jag ser en våt hästfilt, men du har åtminstone lite bling-bling på avigsidan, och så har du en äkta guldstjärna! Välförtjänt! :)
2010-11-23

  Lilla My* VIP
Skulle inte förvånad bli:)...Härlig Text!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP