Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelar violin i nattens blad

Ungdom
slagen ligger våldsam vila nära dig inatt,

vi ljuger sant
en sång fördärvad lyktor skrika,

spelar violin i nattens blad
mörkersänke,

talar eldhav och svär en boning ren
då åskan delar

färden ren




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-22 18:57



Bookmark and Share


  walborg
Dramatiskt och vackert.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth