Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Ring och säg att du hatar

Snälla du, ring och säg
att du glömt bort mig

Att du aldrig kände som
du sa och skrev

Att alla fina ord och dikter
var till någon annan

Att jag inte betydde
något för dig alls

Att du hatade mig
istället för älskade

Då kanske jag kan
glömma mina sår

Men jag skulle nog
inte tro på dig

För innerst inne i mitt
sargade hjärta

Vet jag att du menade
allt, att du älskade mig

Ett tag...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-22 21:01



Bookmark and Share


    Ken Cassel
I ett tag i alla fall, skulle jag ha velat att det stod på slutet
Kramar i massor!
Annars!!!
Jättebra!

Ken
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP