Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker springa ifrån

Har länge jagats av något
jag inte vill möta

Vart jag än befinner mig
finns det nära

Ibland som nu försöker
jag springa ifrån

Springer tills det gör ont
i hela kroppen

Och hjärtat värker mer
än någonsin

För jag förstår att jag
måste stanna

Möta det som jagat mig
i alla år

Stannar och vänder mig
om för att se

Sanningen...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-22 22:20



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Intressant......sanningen kan göra ont
2010-11-23

    ej medlem längre
Sanningen är väl i all sin oskyldighet nära lögnen i all sin skuld-men likväl jagar de oss!
2010-11-22

  helenita VIP
jagad av sanningen...
Intressant!

"sanningen befriar" har jag läst
2010-11-22

  firefire
starkt...jo sanningen kan svida men också befria..och jag tror att det till slut leder till något gott...lycka till..du skriver fantastiskt nu förresten!
2010-11-22

  Niclas Petersson VIP
Sanningen kan göra ont. Men befriar.
Gillar.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP