Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhållande

livet leder oss in på olika vägar.
att man ett hem äger och som vi belägrar.

utåt sett är allting mysigt och bra.
många stänger dörren och åt olika vägar dra.

kämpandet i ett förhållande är som bortblåst.
det måste finnas en väg i kärleken som är mera låst.

prata,kramas och skratta i familjen vi bör.
då kan man leva tillsammans tills vi dör.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-11-23 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund