Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Ännu berör minnet mig

För många år sedan
höll du ömt min hand
Vi var alldeles själva
på en vacker strand

Vi delade så många
känslor och tankar
Minnet gör att mitt
hjärta hårt bankar

Du viskade fina ord
och smekte mitt hår
Samtidigt som jag la
min hand på ditt lår

Våra blickar möttes
de avslöjade allt
Tar fram din blick
när det är så kallt

Då blir jag varm och
undrar hur du mår
Men kan inte låta
bli att fälla en tår

Du finns kvar i mitt
hjärta, saknar dig
Du lämnade ett
stort avtryck i mig

















Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP