Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag


Själsfrände

Du blev kvar, nere vid gården
när jag vandrade bort,
alltför långt för att kunna se tillbaks.
Och än en gång slog samma tanke oss båda,
som i ett gemensamt hjärtslag.
Vi har mycket gemensamt.
Du och jag....




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 21:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker poesi. =)
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~